Lidt om mig:

  Jeg hedder Lissie Korsgaard Rasmussen og er gift med Lars som har sit eget tømrerfirma. Vi har tilsammen 3 skønne unger og en dejlig familie. Vi bor på en nedlagt landejendom i et naturskønt område i Rindby på Fanø, hvor jeg har min base og min klinik.

 


Vi har en hund som kan finde på at gø når du kommer, men han kan ikke komme ud til dig. Vi har også en kat men ingen af dyrene kommer ovenpå i klinikken.

 

 Da jeg trives godt med en alsidig dagligdag tilbyder jeg ligeledes, hver onsdag behandlinger i min lille klinik, i Nørregade 33, 6700 Esbjerg

 

 Du vil også af og til finde mig i Fanø Boghandel – her afløser jeg i perioder, hvilket jeg trives rigtig godt med.

Jeg har to skønne kollegaer og jeg møder mennesker på en anden måde end i klinikken, det kan for mig noget godt.

 
Lidt om min baggrund


Jeg har hele mit liv arbejdet med mennesker, først som social og sundhedsassistent, og senere som ergoterapeut og har altid elsket det.

Jeg har interesseret mig for alternativ behandling lige siden jeg var helt ung, og har altid vidst at det var noget jeg skulle dykke ned i på et eller andet tidspunkt i mit liv.  I 2018 gik jeg derfor i gang med at læse til zoneterapeut sideløbende med et job som jeg ikke længere trivedes i.

Det endte da også med en sygemelding med stress i slutningen af 2018 – hvor jeg med gode menneskers hjælp formåede at passe min zoneterapiuddannelse alligevel. Denne sygemelding skulle vise sig at blive mit ”wake up call”.  Pludselig blev jeg bevidst om at jeg ikke længere ønskede at stå op hver dag til et job, der faktisk gjorde mig syg, og hvor jeg altid så frem til den næste weekend eller den næste ferie.

Jeg sagde mit daværende job op, fandt et mindre krævende job, på færre timer og gav den gas med min zoneterapiuddannelse.


 

1. Januar 2020

 Her åbnede jeg så Klinik Korsgaard Zoneterapi – og det er det allerbedste jeg nogensinde har gjort. Nu kan jeg udleve min passion, ud fra et fundament bygget på mine egne værdier og derved hjælpe og arbejde med mennesker, præcis som jeg altid har elsket og brændt for.

 


Min Mission:

Jeg vil med zoneterapien som fundament hjælpe mennesker der er ramt af stress, udbrændthed, angst og depression til at genskabe balancen i deres liv.

Sammen med zoneterapien har jeg nøje udvalgt en række af andre alternative behandlingsmetoder som jeg kan supplere min behandling med.


Min vision:

At mine behandlinger foregår i en tryg atmosfære, der understøtter ro og balance, og hvor jeg kan tage individuelle hensyn.


Mit værdigrundlag:


Tillid - Mildhed - RoJeg sætter en stor ære i at være faglig kompetent, og vil derfor jævnligt deltage i kurser og efteruddannelser for at dygtiggøre mig.


Kærlig hilsen

Lissie