Hvem er jeg?

  

Jeg hedder Lissie Korsgaard Rasmussen og er gift med Lars som har sit eget tømrerfirma. Vi har tilsammen 3 skønne unger og en dejlig familie. Vi bor på en nedlagt landejendom i et naturskønt område i Rindby på Fanø, hvor jeg har min base og min klinik.

Vi har en lille hund Eddy som kan finde på at gø når du kommer, men han kan ikke komme ud til dig. Vi har også en kat Buster, men ingen af dyrene kommer ovenpå i klinikken.


Du vil af og til kunne møde mig i Fanø Boghandel – her afløser jeg i perioder, hvilket jeg trives rigtig godt med.

Her møder jeg mennesker på en anden måde end i klinikken og  det kan for mig noget godt.

 


Lidt om min baggrund


Jeg har hele mit liv arbejdet med mennesker, først som social og sundhedsassistent, og senere som ergoterapeut og har altid elsket det.

Jeg har interesseret mig for alternativ behandling lige siden jeg var helt ung, og har altid vidst at det var noget jeg skulle dykke ned i på et eller andet tidspunkt i mit liv.

 I 2018 gik jeg derfor i gang med at læse til zoneterapeut sideløbende med et job som jeg ikke længere trivedes i.

 Jeg måtte i slutningen af 2018 kaste håndklædet i ringen, og blev sygemeldt med stress – heldigvis formåede jeg med gode menneskers hjælp at passe min zoneterapiuddannelse alligevel. Det er jeg meget taknemlig for, da det gav mig fornyet energi og troen på at min fremtid var lys.

 I de tre måneder jeg var sygemeldt blev jeg meget bevidst om at jeg ikke længere ønskede at stå op til et job, der faktisk gjorde mig syg.!

Jeg sagde mit daværende job op, fandt et mindre krævende job, på færre timer og  fordybede mig i min zoneterapiuddannelse.


 

Januar 2020

 

Her slog jeg dørene op til Klinik Korsgaard Zoneterapi – og det er det allerbedste jeg nogensinde har gjort. Nu udlever jeg min passion, ud fra et fundament bygget på mine egne værdier og derved kanjeg hjælpe og arbejde med mennesker, præcis som jeg altid har elsket og brændt for.

 

Min vision:


Det føles naturligt  for mig at drage en "ergoterapeutisk" tilgang med ind i mit arbejde i klinikken, og sammen med zoneterapien og en spirituel vinkel vil jeg hjælpe DIG til at genvinde balancen i dit liv, når du rammes af stress, angst, depression eller udbrændthed.

Jeg vil være din støtte, så du igen formår at mærke og lytte til din krop og kan fornemme at ro og overblik kan genfindes.

Det er vigtigt for mig at skabe et rum med tryghed og nærvær i min klinik.

Et rum med plads til individuelle hensyn, så jeg frit kan vælge de behandlinger der giver mest mening.Mit værdigrundlag:


Tillid - Mildhed - Ro


Mit CV:


2001: Social og sundhedsassistent

2012: Ergoterapeut

2014: Nada- akupunktør

2018: Sensorisk profil (voksne)

2019: Zoneterapeut

2019: Bipolar reflexterapi

2020: Aromatouch terapi

2021: Spirituel Coach

2021: Kinesisk medicin + øreakupunktur

2021: Hvad fødderne fortæller I og II

2022: Flow healing og Energimassage

2022: Praxis Vertebralis 

2023: Cupping

2023: Access Bars


Jeg sætter en stor ære i at være faglig kompetent, og vil derfor jævnligt deltage i kurser og efteruddannelser for at dygtiggøre mig.


Kærlig hilsen

Lissie