Lidt om mig:

  Jeg hedder Lissie Korsgaard Rasmussen og er gift med Lars som har sit eget tømrerfirma. Vi har tilsammen 3 skønne unger og en dejlig familie. Vi bor på en nedlagt landejendom i et naturskønt område i Rindby på Fanø, hvor jeg har min base og min klinik.

 


Vi har en hund som kan finde på at gø når du kommer, men han kan ikke komme ud til dig. Vi har også en kat men ingen af dyrene kommer ovenpå i klinikken.

 

 Da jeg trives godt med en alsidig dagligdag tilbyder jeg ligeledes, hver onsdag behandlinger i min lille klinik, i Nørregade 33, 6700 Esbjerg

 

 Du vil også af og til finde mig i Fanø Boghandel – her afløser jeg i perioder, hvilket jeg trives rigtig godt med.

Jeg har to skønne kollegaer og jeg møder mennesker på en anden måde end i klinikken, det kan for mig noget godt.

 
Lidt om min baggrund


Jeg har hele mit liv arbejdet med mennesker, først som social og sundhedsassistent, og senere som ergoterapeut og har altid elsket det.

Jeg har interesseret mig for alternativ behandling lige siden jeg var helt ung, og har altid vidst at det var noget jeg skulle dykke ned i på et eller andet tidspunkt i mit liv.

 I 2018 gik jeg derfor i gang med at læse til zoneterapeut sideløbende med et job som jeg ikke længere trivedes i.

 Jeg måtte i slutningen af 2018 kaste håndklædet i ringen, og blev sygemelst med stress – heldigvis formåede jeg med gode menneskers hjælp at passe min zoneterapiuddannelse alligevel.

Denne sygemelding skulle vise sig at blive mit held for jeg blev bevidst om at jeg ikke længere ønskede at stå op hver dag til et job, der faktisk gjorde mig syg. At jeg ikke længere ønskede altid, kun at se frem til den næste weekend eller den næste ferie. Jeg ville noget andet!

Jeg sagde mit daværende job op, fandt et mindre krævende job, på færre timer og gav den gas med min zoneterapiuddannelse.


 

1. Januar 2020

 Her åbnede jeg så Klinik Korsgaard Zoneterapi – og det er det allerbedste jeg nogensinde har gjort. Nu kan jeg udleve min passion, ud fra et fundament bygget på mine egne værdier og derved hjælpe og arbejde med mennesker, præcis som jeg altid har elsket og brændt for.

 

Min vision:


Det føles naturligt  for mig at drage en "ergoterapeutisk" tilgang med ind i mit arbejde i klinikken, og sammen med zoneterapien og min egen spirituelle vinkel vil jeg hjælpe DIG til at genvinde balancen i dit liv, når du rammes af stress, angst, depression eller udbrændthed.


Jeg vil være din støtte, så du igen formår at mærke og lytte til din krop og kan fornemme at ro og overblik kan genfindes.


Det er vigtigt for mig at skabe et rum med tryghed og nærvær i min klinik.

Et rum med plads til individuelle hensyn, så jeg frit i samarbejde med dig kan vælge de behandlinger der giver mest mening.
Mit værdigrundlag:


Tillid - Mildhed - RoJeg sætter en stor ære i at være faglig kompetent, og vil derfor jævnligt deltage i kurser og efteruddannelser for at dygtiggøre mig.


Kærlig hilsen

Lissie