Zoneterapi


Traditionel Kinesisk Zoneterapi er for mig den fineste måde at komme omkring det hele menneske, den fineste måde at komme omkring hele DIG.


Dit levede liv afspejles i dine fødder og er et spejl af dig, og hvad end du oplever af udfordringer kan et forløb med zoneterapi ofte lindre, lette og gøre en positiv forskel i både din krop og i dit sind. 


Med lette og blide tryk over og under dine fødder, arbejder jeg med at afbalancere dine organer og hele dit system og du vil opleve en dyb ro og følelse af velvære.


En behandling varer ca. 45  min. - Første gang bruges de første  ca. 10 min på at vi sammen skal lave en behandlingsplan.

Forvent min. 3 behandlinger for at kunne afgøre hvorvidt du opnår den ønskede effekt.


Ofte tilbyder jeg Nada-akupunktur eller kinesisk øreakupunktur samtidig med zoneterapien da jeg har erfaring med at det giver en extra god effekt - Punkterne i ørene og zonerne under fødderne arbejder sammen.


Jeg tilbyder også at bruge de essentielle olier i zoneterapi behandlingen -  tilpasset dine ønsker og udfordringer.

Dvs. at jeg masserer olier på udvalgte organzoner for at supplerer effekten af behandlingen.Zoneterapi kan virke lindrende på mange af livets udfordringer:


- Stress, depression og angst

- Fordøjelsesproblematikker

- Søvnbesvær

- Barnløshed

- Hovedpine/migræne

- Smerter i bevægapparatet

- Allergi

- Diabetes Praxis Vertebralis


Med praxis vertebralis – Tibetansk Neuro-Fodzoneterapi kan jeg nu behandle muskelproblemer og andre smerter som skyldes eventuelle skævheder i din kropsholdning (posturologisk årsag)

Praxis vertebralis gør det muligt for mig at korrigere din kropsholdning, ved at jeg manipulerer din rygsøjle via dine fødder. Behandlingen har stor indflydelse på dit autonome nervesystem.


Hele formålet med metoden er faktisk at opnå bedre, hurtigere og mere målrettede resultater f.eks. hvis en klemt nerve er årsag til smerter, sygdomme eller dysfunktioner.
Ved hjælp af behandlingsmetoden er jeg i stand til at genoprette balancen i din krop, både fysisk, kemisk, biologisk og mentalt.


I daglig praksis vil jeg oftest kombinere behandlingen med min vanlige zoneterapibehandling - I enkelte tilfælde vil der dog være brug for en fuld behandling med kun denne metode,


”Den tibetanske medicin arbejder ud fra grundprincipper baseret i posturologi og på hjernens og centralnervesystemets funktioner. Der lægges vægt på at opnå et frit flow af cerebrospinalvæsken i rygmarv og hjerne, da det er en ubetinget forudsætning for vitalenergi og sundhed.”
(Mulighed for tilskud hvis du er medlem af sygesikringen Danmark)Kinesisk øreakupunktur


Princippet er her stortset det samme som i zoneterapi, her bruger  jeg blot nåle i stedet for mine hænder.

 Med en palperstav finder jeg det behandlingskrævende punkt.

 Når nålen er sat normaliseres det pågældende organ/vævsområde.


Og præcis som jeg retter op på ubalancer via zoneterapiens tryk under fødderne,  kan jeg gøre det samme med øreakupunktur.


-

Jeg har valgt at den kinesiske øreakupunktur hos mig, altid gives i kombination med en zoneterapibehandling eller en af mine andre behandlinger, da du her vil opleve den hurtigste effekt/virkning.


Jeg kan også sætte permanåle for rygestop og vægtkontrol.Nada- protokol


Nada- akupunktur er ligeledes øreakupunktur udviklet fra den kinesiske medicin.

Det er fem nåle i hver øre, samt en nål, som sættes i panden lige over næseroden.

Nada er et virkelig powerfuldt supplement ved stress, angst og depressions- behandling.


Der ses ofte en god effekt ved overgangsalder, søvnproblemer og eksamensangst.


Nada bidrager til til indre ro og balance.

Ingen bivirkninger.


Hos nogle skal der flere behandlinger til før en forbedring mærkes, hos andre mærkes effekten straks. En ganske lille procentdel oplever ingen effekt af behandlingen.


Aromatouch terapi


Velvære i krop og sind


En behandling varer ca.45 minutter. Mens du ligger på maven på briksen , med dæmpet belysning, stille musik og pakket ind i et 

tæppe,masserer jeg blidt olierne ind på din ryg, nakke, ører og fødder. Olierne trænger dybt ind i dine celler og giver balance og ro til nervesystemet, mindsker stress, styrker dit immunsystem og fremmer den gode søvn. 

Du bliver præsenteret for 8 forskellige essentielle olier, som alle er fra doTERRA
Energi massage & Flow Healing


Energi massage er en blid form for massage, som virker i dybden og er specielt rettet mod nerve- og lymfesystemet. Med lange blide og dybe strøg på din ryg,  din nakke og på bagsiden af dine ben/arme

optages  den essentielle olie gennem huden.

Flow healingen understøtter massagen ved at jeg ved blid berøring   omkring dine led og chakra danner broer i din krop, så energien kan flyde frit og du heales lige der hvor DU har brug for det.

 


Kombinationen af behanlingerne påvirker :


  • Kredsløbet – blodcirkulationen øges
  • Huden – bliver blødere og mere smidig
  • Pulsen – bliver regelmæssig og langsommere
  • Åndedrættet – bliver dybere 
  • Musklerne – stimuleres og afspændesJeg bruger udelukkende de essentielle olier fra doTERRA, da de er rene, potente og har stor terapeutisk effekt.

Du vælger selv den olie du ønsker. ( 4 valgmuligheder)


Behandlingen varer ca. 45 min.


Bipolar-reflexterapiBipolar reflexterapi er en kombineret ansigts- og fodzoneterapi- den originale metode fra Lone Sørensen


Med denne metode bliver det muligt for dig at opnå en fuldstændig afspændt og afslappet tilstand - et meditativt niveau som gør kroppen istand til at give slip på traumer som er lagret i både bevistheden og underbevistheden.


I ansigtet arbejder jeg med at afbalancere hormon- og nervesystemet og jeg mærker efter" følelsesdepoter"  som jeg afbalancerer via særlige punkter. Jeg skelner mellem nye og gamle traumer.

Afslutningsvis afbalancerer jeg de fundne depoter under dine fødder.


Metoden kan anvendes til alle aldersgrupper ( børn, unge, voksne og ældre) og kan være med til at reducere:


- Stress

-Emotionelle ubalancer

-Depression

-Udbrændthed

 


Behandlingen varer ca. 45 min.
Japansk Cosmo Lifting, en behandling der skaber balance i sind og krop.


Japansk Cosmo Lifting, den originale metode, skabt af Lone Sørensen.


Selve metoden er en kombination af forskellige teknikker inden for ansigtszone - og refleksterapi og er  ligeledes sammensat  af metoder fra forskellige kulturer  som benytter punkter i ansigtet  der er forbundet til meridianer og nervepunkter tilknyttet centralnervesystemet.


Med Japansk cosmo lifting er det muligt at stimulere og regulere alle organer, incl. huden som er kroppens største organ. Ved at stimulere nervereflekspunkter og områder er det muligt at styrke muskler i hele kroppen og ikke mindst ansigts musklerne.

Med reflekspunkterne er det også muligt at stimulere vores lymfesystem, og derved fjerne giftstoffer og på den måde opnå en udrensning.


Da japansk lifting er en meget afslappende behandling, vil alle stressrelaterede spændinger forsvinde fra musklerne i kroppen og dermed også i musklerne i  ansigtet 

 Derfor særligt god til kæbe- og hovedpinespændinger.


Behandlingen har ingen bivirkninger og er velegnet til både mænd og kvinder, dog vil jeg gerne tale med dig, inden du booker en behandling, hvis du har en hudsygdom eller er voldsomt angrebet af ackne.


De produkter der benyttes i behandlingen er alle økologiske, rene og uden tilsætningsstoffer. De er udviklet af de bedste ingredienser fra den uberørte natur i Andesbjergene i Agentina.    


Min helt særlige stress-pakke


Kære Du.


Hvis du er klar til at gøre noget ved det?

- så er jeg klar til at hjælpe dig!Du får:

 

12 sessioner af 50 minutters varrighed individuelt tilrettelagt ud fra dine behov og udfordringer.

 

Sammen vælger vi de behandlinger der passer bedst til dig og din situation.

 

Ligeledes udarbejdes din helt personlige sensoriske profil, som du kan bruge i din hverdag fremadrettet.


Du er altid velkommen til at kontakte mig på 27284160