Zoneterapi forløb


Særligt til dig som er sygemeldt med stress, eller netop vendt tilbage på job.


Når du kommer i et stressforløb hos mig, så er det fordi du har valgt dig selv til. Du vil fremme din krops naturlige balance, styrke dit immunforsvar, rense dit system for affaldsstoffer, forbedre din søvn og give dig selv den ro og velvære du fortjener.


Jeg ved det kan være rigtig svært at finde tilbage til sig selv og en ny vej frem i livet. Det kræver rigtig meget overskud at acceptere en anden udgave af sig selv, at tro på sig selv og at turde håbe på en fremtid med mening og indhold.


Jeg har selv været sygemeldt med stress, og siden jeg blev færdig som zoneterapeut har det lagt mig meget på sinde at lave et forløb, så jeg kan hjælpe andre i samme situation.


Hvis jeg skal sige noget positivt om "min" stress, så er det at jeg netop har været nød til at finde en ny vej, jeg var nød til at stå ved mig selv, sige fra og vælge til - mærke mig selv og derved blive bevidst om hvad der er min stressvej og hvad der er min udviklingsvej.


Jeg har rigtig gode erfaringer med zoneterapien og stress, men også erfaringer med fra mit tidligere job som ergoterapeut.


Jeg er yderst bevidst om mine kompetancer og stærkeste sider. Kombineret med mine egne erfaringer som et menneske der har været ramt af stress, ved jeg, at jeg er yderst kompetent  til at varetage dit stressforløb.


Du skal forvente at komme til behandling 1 x i ugen og at hver behandling varer ca. 50 min.


Når du vælger et stressforløb, får du:


8 x Zoneterapi ( incl. NADA-akupunktur)

1 x Bipolar Reflexterapi (Ansigts- og fodzoneterapi som virker traumeforløsende)

1 x coaching session (kan foregå online hvis ønsket) 

1 valgfrie roller med for dig en relevant essentiel olie.


Pris ved køb af forløb: 

4999 kr


Jeg er RAB-godkendt og du kan derfor få tilskud til zoneterapi behandlingerne, hvis du er medlem af sygesikringen Danmark.


Når du er klar til at booke en tid, så ring til mig på 27284160.


Vejen findes i dit hjerte.

Kh. Lissie