Zoneterapi-forløb til dig, der gerne vil støtte en naturlig graviditet eller er i gang med et fertilitetsforløb.


Når du kommer i et fertilitetsforløb hos mig, er det fordi du vil fremme din naturlige cyklus, skabe balance i din krop, mindske stress og rense dit system for affaldsstoffer og overskydende hormoner.

Der er mange årsager til barnløshed, hyppigt er det PCO eller PCOS, eller at du har taget p-piller i mange år, men måske er det hos dig / jer noget helt andet.


Behandlingsforløbet er en proces som også indebærer en løbende dialog om kost, motion, vitaminer og din/ jeres hverdag. 

En graviditet er noget du og din partner ønsker sammen og derfor er der i forløbet også zoneterapi includeret til din partner.

For at du/I får et optimalt forløb, er den første aftale hos mig et fælles møde mellem dig, din partner og mig. I skal afsætte ca. 60 min. så vi har god tid til at få talt om jeres situation, samt afstemme vores forventninger til hinanden.


Forløbet includerer 12x zoneterapi behandlinger for dig som ønsker at blive gravid, samt 6 behandlinger for din partner. Bliver du gravid undervejs i forløbet bruges de resterende behandlinger til at understøtte graviditeten.

Alt efter hvor stabil din cyklus er skal du forvente at gå til behandling 1 x i ugen eller hver 14. dag. Hver behandling varer ca. 60 min.

Din partners behandlinger lægges ind undervejs i forløbet- der hvor det giver mest mening i jeres situation.


Når du køber et forløb er det incl. muligheden for at få Nada- akupunktur sammen med behandlingerne.


Pris 8850 kr - du sparer 1500 kr.


Jeg er RAB-godkendt og du kan derfor søge tilskud hvis du er medlem af sygesikringen Danmark.

Når du/I er klar til at booke en tid, så ring til mig på 27284160.

Vejen findes i hjertet

Kh. Lissie